Gratis verzending bij bestelling boven 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ajax presteert slechtste in 37 jaar
23 Oct

Ajax presteert slechtste in 37 jaar

Nadat Erik ten Hag Ajax verliet, kelderden de prestaties van de ploeg. In het nieuwe seizoen scoorde Ajax slechts 5 punten in zeven speelrondes en stond daarmee op de tweede plaats na de laatste plaats in de Eredivisie. Dit zwarte AFC Ajax shirt bracht geen geluk, en voor het maken van diamanten zijn ook ambachtslieden met een voortreffelijk verstand nodig. Geconfronteerd met de slechte resultaten van Ajax gooiden sommige fans zelfs boos voorwerpen naar de spelers om hun ontevredenheid te uiten.

Volgens de statistieken zorgde de score van 5 punten in 7 speelrondes voor Ajax' slechtste record in 37 jaar. Ajax slaagde er de afgelopen acht wedstrijden niet in om in alle competities te winnen. Dit is de eerste keer in de geschiedenis van het team dat het team zo'n slecht puntloos record heeft geleden. Geen wonder dat Ajax-fans erg boos waren en voorwerpen naar hun spelers gooiden om hun teleurstelling te uiten. Fans zijn bang dat Ajax in de degradatiezone terechtkomt, dus het zal voor hen moeilijk zijn om in de toekomst trots te zijn om dit goedkope voetbalshirts te dragen.

Vorig seizoen degradeerden verschillende clubs die goed hadden gepresteerd, en Ajax wil niet dat hetzelfde hier gebeurt. Leicester City degradeerde vorig seizoen in de Premier League en ook Schalke 04 degradeerde in de Bundesliga. Op dit moment moet Ajax hard werken om zijn record te verbeteren, anders zijn er in de toekomst geen jonge topspelers bereid om mee te doen. Ajax treft vervolgens Brighton in de Europa League en PSV Eindhoven, de sterkste ploeg in de Eredivisie. Kunnen zij een einde maken aan hun verliezende reeks?