Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ajax zegende Frenkie De Jong
07 Jul

Ajax zegende Frenkie De Jong

Gisteren droeg de Nederlandse speler Frenkie De Jong formeel een Barcelona shirt en verscheen in het Camp Nou-stadion. Hij werd verwelkomd door alle fans van Barcelona. En de managers van Barca hielden een ceremonie voor hem om zich bij de club aan te sluiten. De hele gelegenheid zat vol met mensen die hoge verwachtingen hadden van de getalenteerde middenvelder.

Maar niet alleen Barca, maar ook Ajax zijn blij voor hem. We weten allemaal dat hij het Ajax shirt droeg tot hij bij Barcelona kwam. Vorig seizoen hielp hij Ajax met een zeer goed resultaat. Ze wonnen niet alleen het Nederlands kampioenschap, maar bereikten ook de halve finale van de Champions League. Hoewel ze uiteindelijk door Tottenham Spurs uit de Champions League werden geslagen, zagen we veel potentieel in dit jonge team. Dus Ajax en De Jong hebben een zeer goede relatie.

Op de dag dat De Jong officieel lid werd van Barcelona, ​​maakte Ajax een zeer ontroerende beweging: ze kochten een hele pagina van Sports World om hun wensen aan hem kenbaar te maken. De krant zegt: "De beste wensen aan De Rong, veel succes, Frankie!" Ze zijn echt een dankbare club.