Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Atletico Madrid won een grote weddenschap
27 Jul

Atletico Madrid won een grote weddenschap

Nadat Atletico Madrid Joao Felix had getekend voor 126 miljoen euro, dachten veel mensen dat ze een grote gok speelden. Omdat de Portugese speler zo jong is. Hoewel hij het Benfica shirt al drie jaar draagt, is hij slechts één seizoen regelmatig voor Benfica geweest. Als gevolg hiervan vinden veel voetbalexperts het moeilijk om te bepalen of hij zijn prijs waard is.

In de International Champions League-wedstrijd van gisteren heeft Felix ons echter zijn vermogen bewezen. Het was de eerste keer dat hij het Atlético Madrid shirt in een formele wedstrijd droeg, maar hij paste zich heel goed aan. Hij werkte actief met zijn teamgenoten tijdens het spel en hij was de belangrijkste aanvalsmacht in het team. Uiteindelijk hielp hij zijn team Real Madrid met 7-3 te verslaan en droeg hij een doelpunt en twee assists bij.

Meestal was het moeilijk voor een speler om een grote bijdrage te leveren aan een nieuw team, maar dat deed hij wel. In deze wedstrijd zagen we zijn grote potentieel en energie. Dus Atletico Madrid won de grote weddenschap over hem.