Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Atletico Madrid zal weer opstaan
11 Aug

Atletico Madrid zal weer opstaan

Atletico Madrid was vorig seizoen niet succesvol. Eerst verloren ze van Barcelona in La Liga. Ten tweede werden ze door Juventus uit de Champions League-kwartfinales beschaamd. Deze ondermijnden duidelijk de populariteit van het Atlético Madrid shirt. Dus deze zomer hebben ze veel gedaan.

Ze kochten de Portugese ster Joao Felix van Benfica voor 126 miljoen euro. Het was een grote gok omdat Felix zo jong was. De 19-jarige aanvaller heeft nog nooit eerder in een Hoofdklasse gespeeld. Veel experts dachten zelfs dat het ondertekenen van een loterijticket was. In de wedstrijd van gisteren in de International Champions bleek Felix echter dat de beslissing van Atletico correct was. Zijn vermogen overschaduwde het Juventus shirt volledig.

In deze wedstrijd tussen Atletico en Juventus kwamen alle twee doelpunten van Atletico van hem. Zijn buitengewone snelheid en vaardigheid zijn verbluffend. Uiteindelijk leidde hij Atletico naar een 2-1 overwinning op Juventus. Met hem zal Atletico Madrid weer opstaan.