Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Barcelona moet meer aandacht besteden aan defensie
05 Jan

Barcelona moet meer aandacht besteden aan defensie

Er is geen twijfel dat Barcelona een geweldig team is. Ze hebben La Liga twee opeenvolgende jaren gewonnen, daarom is het Barcelona shirt zo populair bij de fans. Maar aan de andere kant heeft dit team momenteel een fatale zwakte: hun verdediging is zwak.

Dit is geen alarm. In feite betaalden ze vorig seizoen een vreselijke prijs voor hun zwakke verdediging. Veel mensen herinneren zich de halve finales van de Champions League van vorig seizoen. In de eerste etappe was de aanval van Barca vloeiend omdat ze Liverpool gemakkelijk met 3-0 versloegen. De tweede etappe werd echter gedomineerd door het Liverpool shirt. Liverpool was zich volledig bewust van Barca's defensieve zwakheden en profiteerde daarvan. Uiteindelijk werd Barca met 4-0 vernederd door Liverpool.

Het resultaat was pijnlijk voor alle spelers van Barcelona, die wanhopig de Champions League willen winnen. Rationeel gezien, als ze willen bereiken wat ze willen, dan moeten ze meer aandacht besteden aan verdediging. Dit is nu hun topprioriteit.