Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bayern München zal Lewandowski waarschijnlijk niet verkopen
21 Sep

Bayern München zal Lewandowski waarschijnlijk niet verkopen

Sinds hij in 2014 bij Bayern München kwam, is Lewandowski geleidelijk de topspeler van het team geworden. Zijn Bayern München shirt is nu de bestseller in de Bundesliga. Vorig seizoen leidde hij de ploeg naar de Bundesliga-titel. En tot nu toe dit seizoen, zijn prestaties zijn nog steeds erg indrukwekkend.

In een recente Champions League-groepswedstrijd hielp hij zijn team aan een 3-0 overwinning op Red Star Belgrado. En hij scoorde zijn 200e doelpunt voor Bayern München in deze wedstrijd. Volgens de statistieken kostte het hem slechts 249 wedstrijden om de mijlpaal te behalen. Zijn scorend vermogen is echt geweldig. Daarom beschouwt Bayern hem als een niet-uitverkoop, hoewel president Florentino Perez van Real Madrid al jarenlang wil dat hij een Real Madrid shirt draagt.

Tot nu toe zijn de prestaties van Real Madrid tot nu toe erg slecht geweest. Niet alleen faalden ze in La Liga, maar ze verloren ook 3-0 van Paris Saint Germain in de Champions League. Uiteindelijk is hun falen te wijten aan het gebrek aan capabele forwards.