Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Bruno Fernandes is een fantastische speler
09 Mar

Bruno Fernandes is een fantastische speler

De afgelopen jaren is de reputatie van Manchester United achteruitgegaan. Omdat hun cijfers veel zijn gedaald, daarom verkoopt het Manchester United shirt nu niet goed. Ze eindigden zesde in de Premier League vorig seizoen, waardoor ze dit seizoen werden gediskwalificeerd. Maar recent hebben ze een juiste ondertekening gemaakt.

Ze tekenden vorige maand Bruno Fernandes voor ongeveer 80 miljoen euro. Hoewel de ondertekening een beetje duur was, maar het bleek een juiste zet te zijn. Fernandes is een briljante aanvallende middenvelder. Voordat hij bij Manchester United kwam, droeg hij het Sporting CP shirt. Tijdens zijn meer dan twee jaar spelen voor de club, was zijn vermogen enorm verbeterd. Dit seizoen maakte hij 28 wedstrijden voor de club, scoorde 15 doelpunten en 14 assists.

En het kostte hem iets meer dan een maand om de fans van Manchester United te winnen. In de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Manchester City scoorde hij niet, maar hij droeg een assist bij om Manchester United te helpen bij een 2-0 overwinning. De fans waren erg opgewonden en juichten wild voor hem. Wat een fantastische speler is hij!