Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Coutinho zit in een periode van verwarring
02 Apr

Coutinho zit in een periode van verwarring

Philippe Coutinho heeft de afgelopen jaren een tegenslag gekend. Hij is niet gelukkig in Barcelona omdat zijn talent niet wordt erkend door de club. Daarom ging hij afgelopen september uitgeleend aan de Bundesliga en droeg hij het Bayern München shirt. Volgens een betrouwbare bron wil Bayern hem echter niet uitkopen.

Hoewel Coutinho hard heeft gewerkt voor Bayern, heeft zijn talent niet bij de club in de smaak gevallen. En zijn uitleenperiode bij de club loopt deze zomer af. Dan zal hij moeten blijven dwalen omdat Barcelona hem niet terug wil. Hij heeft nu spijt van zijn beslissing om in 2018 naar Barcelona te gaan. Op dat moment was hij vastbesloten het Liverpool shirt uit te trekken en had hij zelfs een slechte tijd bij de club. Zelfs als hij naar Liverpool wil terugkeren, zou de club hem niet accepteren.

Als gevolg hiervan verkeert Coutinho in een periode van verwarring. Hij wil niet blijven dwalen, dus hij moet goed nadenken over zijn toekomst. Hoewel hij geen topspits is, wordt hij gezocht door verschillende grote clubs, waaronder Manchester United, Chelsea en Arsenal. Ik denk dat Manchester United beter bij hem past.