Gratis verzending bij bestelling boven 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De 32-jarige Antoine Griezmann herwint dat zelfvertrouwen
13 Nov

De 32-jarige Antoine Griezmann herwint dat zelfvertrouwen

Het leven is niet bang om te falen als je het verkeerde kiest, maar je hebt de moed nodig om opnieuw te beginnen. Deze zin komt volledig tot uiting in Antoine Griezmann, die in 2023 de titel La Liga Speler van het Jaar won nadat hij opnieuw het Atlético Madrid shirt had aangetrokken. 2023 loopt bijna af en er resten nog maar anderhalve maand. Terugkijkend scoorde Antoine Griezmann dit jaar 18 doelpunten en 12 assists. Antoine Griezmann keerde na drie jaar terug naar Atlético de Madrid en werd opnieuw La Liga's topscorer en assistent-leider van het jaar.

De 32-jarige Antoine Griezmann heeft het nastreven van zijn droom nog steeds niet opgegeven. Hij denkt dat de 36-jarige Lionel Messi de Ballon d'Or nog kan winnen en heeft dus nog vier jaar de tijd om door te vechten. Misschien was de tijd van Antoine Griezmann in het FC Barcelona shirt jammer, maar misschien is hij dankbaarder voor de tijd dat hij met Lionel Messi heeft kunnen spelen. Het leven groeit altijd door constante ervaring. Ga niet achter de dingen aan die gebeurd zijn. Mensen moeten de moed hebben om opnieuw te beginnen.

Bij de 3-1 overwinning van Atlético de Madrid op Villarreal werd de uitmuntende prestatie van Antoine Griezmann toegejuicht door 56.000 fans in het stadion, die hulde brachten aan de grote voetballer. Wanneer veel spelers een bepaalde hoeveelheid kracht verliezen, is het voor hen moeilijk om dat zelfvertrouwen terug te winnen, laat staan de moed om weer op te staan. Antoine Griezmann deed dit bij Atlético de Madrid. Niet alleen stond hij onder aanmoediging van coach Diego Simeone weer op, hij kreeg ook een betere versie van zichzelf.