Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De Jong ontving een grote eer
18 May

De Jong ontving een grote eer

Onlangs kondigde de Bundesliga Raad van Bestuur aan dat Frenkie DE Jong was geselecteerd als de beste speler van de competitie dit seizoen. De veelbelovende middenvelder voegde dus nog een andere grote eer toe aan zijn Ajax shirt, hoewel hij zich volgend seizoen bij Barca zal voegen.

Dit seizoen is de bekwaamheid van DE Jong algemeen erkend. Hij hielp Ajax de Bundesligatitel en de Nederlandse beker winnen. Ajax bereikte ook de halve finale van de Champions League. Hoewel ze uiteindelijk werden uitgeschakeld door Tottenham hotspur, had dit geen invloed op hun grote succes dit seizoen. Hoewel DE Jong volgend seizoen het Barcelona shirt zal dragen, krijgt hij daarom nog steeds veel lof. Tegelijkertijd werd hij ook de rookies van het jaar genoemd in de Bundesliga.

DE Jong bereikte drie goals en drie assisteert in 31 wedstrijden in de Bundesliga dit seizoen. Zijn nauwkeurigheid was zo hoog als 91 procent. En op zijn 22e is het verbazingwekkend wat hij heeft bereikt. Hij is voorbestemd om een topspeler te worden.