Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De Premier League is de meest bekeken voetbalcompetitie
06 Aug

De Premier League is de meest bekeken voetbalcompetitie

Eens, als we het hebben over het meest bekeken voetbalevenement, zou het La Liga zijn, gevolgd door de Premier League. Maar dat is nu veranderd. De Premier League heeft La Liga ingehaald als de meest bekeken voetbalcompetitie. En de reden is dat het Liverpool shirt vorig seizoen de grootste winnaar was.

Waarom? Omdat Liverpool vorig seizoen de Champions League won. De Champions League wordt beschouwd als de meest weerspiegelende van de werkelijke kracht van elk team, dat is de reden waarom veel fans er aandacht aan besteden. De afgelopen jaren verscheen het Barcelona shirt vaak in de finale van de Champions League. Maar vorig seizoen werd Barca verrassend uitgeschakeld door Liverpool. Als gevolg hiervan ontving Liverpool veel lof. Ondertussen hebben Manchester City, Manchester United en Tottenham zich allemaal gekwalificeerd voor de laatste acht van de Champions League.

Hierdoor is de Premier League nu de meest bekeken voetbalcompetitie. Veel tv-kanalen zijn bereid zijn wedstrijden te tonen. Het wordt dus een hete nieuwsbron.