Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De erfenis van Messi is niet gestopt
08 Oct

De erfenis van Messi is niet gestopt

Tot nu toe concurreren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo al tien jaar. Maar dit seizoen was Ronaldo nog indrukwekkender. Omdat hij het Juventus shirt droeg, staat zijn team nu bovenaan de Serie A-tafel. Terwijl Barcelona het dit seizoen daarentegen niet goed heeft gedaan.

Voor de wedstrijd van gisteren tegen Sevilla stond Barcelona op de vierde plaats in La Liga. De positie beschadigde duidelijk hun reputatie, omdat ze vorig seizoen La Liga-kampioen waren. Er was echter een reden voor dit resultaat, namelijk dat Messi het Barcelona shirt sinds het begin van dit seizoen niet meer had gedragen. Hij had last van een dijspierspanning. Maar hij is hersteld en speelde de wedstrijd van gisteren. Zijn verschijning maakte Barcelona meteen een ander team.

Ze speelden zelfverzekerder en tactischer. Het was alsof Messi zijn teamgenoten activeerde. In de wedstrijd scoorden Luis Suarez, Arturo Vidal en Ousmane Dembele van Barcelona elk een doelpunt, terwijl Messi ook een vrije trap scoorde. Uiteindelijk wonnen ze met 4-0. De erfenis van Messi is dus niet gestopt.