Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De inspanningen van Liverpool waren niet tevergeefs
12 Apr

De inspanningen van Liverpool waren niet tevergeefs

Dit seizoen heeft Liverpool grote kracht getoond. Ze staan ​​momenteel bovenaan in de Premier League met 82 punten. Als gevolg hiervan is het Liverpool shirt nu een van de symbolen van de Premier League. Ondertussen worden ze dit seizoen gekroond tot de Premier League-kampioen als er geen verrassingen zijn.

De realiteit schiet echter vaak tekort bij het ideaal. Door het uitbreken van het nieuwe coronavirus is de Premier League gedwongen te schorsen, waardoor Liverpool de rest van het seizoen niet kon doorgaan. Dus hoewel ze 25 punten voorsprong hebben op het tweede geplaatste Manchester City, en hoewel hun prestaties het Manchester City shirt volledig overschaduwd hebben, is het onwaarschijnlijk dat ze dit seizoen de Premier League-titel zullen winnen. Dat is voor hen ongetwijfeld deprimerend nieuws.

Maar naar mijn mening hoeven ze niet van streek te zijn omdat ze de titel verdienen. Hun kracht wordt door iedereen erkend, wat betekent dat ze in ieders gedachten de Premier League-kampioenen zijn, daarom waren hun inspanningen niet tevergeefs.