Gratis verzending bij bestelling boven 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De tijd kan het competitieve karakter van CRISTIANO RONALDO niet veranderen
20 Nov

De tijd kan het competitieve karakter van CRISTIANO RONALDO niet veranderen

Mensen veranderen altijd hun mentaliteit naarmate ze ouder worden. Na het WK 2022 zal CRISTIANO RONALDO nooit meer dezelfde zijn in het nationale team. In deze Europa Cup-kwalificatiewedstrijd trok CRISTIANO RONALDO opnieuw het Portugal shirt aan en speelde. Zijn persoonlijkheid was duidelijk veel rustiger tijdens het spel. In ieders ogen is CRISTIANO RONALDO altijd een spraakmakende voetballer geweest die voor niemand zijn eigen belangen zal veranderen.

Medio 2022 werd de trotse CRISTIANO RONALDO plotseling in de steek gelaten door zowel Manchester United als Portugal. Destijds was CRISTIANO RONALDO zo verdrietig dat hij zelfs zijn geliefde nummer 7 Manchester United shirt in de steek liet. Naarmate de tijd verstrijkt, realiseert CRISTIANO RONALDO langzaam het groeiproces in elke levensfase. Misschien kan de tijd het karakter van CRISTIANO RONALDO niet veranderen, maar wel zijn mentaliteit. CRISTIANO RONALDO is nog steeds de agressieve aanvaller die graag doelpunten maakt, maar nu is hij ook bereid zijn teamgenoten te helpen doelpunten te maken.

Er zijn maar weinig aanvallers in het voetbal ouder dan 38 jaar die stabiel kunnen blijven presteren, en CRISTIANO RONALDO heeft een wonder gecreëerd. In de wedstrijd tussen Portugal en IJsland deed CRISTIANO RONALDO opnieuw zijn uiterste best om te scoren, maar helaas leek het hem aan geluk te ontbreken. Uiteindelijk assisteerde CRISTIANO RONALDO een doelpunt voor zijn teamgenoten, en Portugal won alle tien de rondes van deze kwalificatieronde. De tijd kan CRISTIANO RONALDO's zoektocht naar data niet veranderen. Een dergelijk streven naar het leven is ook een manier van leven. Dit betekent niet dat buitensporige achtervolging een vergissing is.