Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De vooruitzichten van Bayern München zijn beladen
19 Jul

De vooruitzichten van Bayern München zijn beladen

Het lijdt geen twijfel dat bayern München altijd al een zeer prestigieuze club is geweest. We zagen het Bayern München shirt in de finale van alle belangrijke wedstrijden. Maar het is heel moeilijk om het erover eens te zijn dat ze sterk genoeg zijn om hun roem nu te verdienen. Omdat hun kracht sterk verzwakt is.

Vorig seizoen wonnen ze opnieuw de Bundesliga-titel, maar ze stonden onder grote druk van Borussia Dortmund. Dortmund is echter een jong en onervaren team. En de Bundesliga-titel die ze wonnen, kon hun enorme nederlaag in de Champions League niet verbergen. In de kwartfinales van de Champions League versloeg het Liverpool shirt hen volledig. Liverpool elimineerde ze overweldigend.

Daarom zijn hun vooruitzichten beladen. Hun spelers zijn over het algemeen ouder en hun managers hebben deze zomer niets gedaan op de transfermarkt. Ze konden potentiële jonge spelers niet ondertekenen om hun kracht te vergroten. Dus ik denk dat ze zich echt meer zorgen moeten maken over de ontwikkeling van de club.