Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Georgina Rodriguez is een gelukkige vrouw
30 Sep

Georgina Rodriguez is een gelukkige vrouw

Het gelukkigste in het leven is dat degene van wie je houdt ook verliefd op je is, en Georgina Rodriguez is nu zo'n gelukkige vrouw. Ze werkte als verkoopster in een luxe winkel en leidde een gewoon leven. Toen ontmoette ze Cristiano Ronaldo en werd zijn vriendin. Nu is het haar gelukkigste om een ​​ Juventus shirt te dragen om hem te zien spelen.

Maar eigenlijk vond Georgina Ronaldo al heel lang geleden leuk, toen hij nog het Real Madrid shirt droeg. Ze had zijn nieuws gevolgd, maar was op dat moment druk aan het werk, dus ze had niet veel tijd om hem te zien spelen. Tot die dag verscheen hij op haar werkplek en ze werden op het eerste gezicht verliefd. Toen ontwikkelden ze zich snel tot minnaars en nu neemt Ronaldo haar vaak mee naar wedstrijden.

Onlangs gaf Georgina een interview aan een Italiaanse krant. In het interview zei ze: "Ik heb altijd al een gelukkige vrouw willen zijn met de man en kinderen die van me houden, en dat is wat ik nu heb. Ik hou van Cristiano Ronaldo. Ik zal goed voor hem zorgen en opkijken naar hem voor altijd. "