Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Griezmann voltooide zijn verlossing
26 Aug

Griezmann voltooide zijn verlossing

Hoewel Griezmann een van de beste spitsen ter wereld was, was hij niet geliefd bij de meeste Barca-fans. Omdat hij wat problemen had met Barca: hij vernederde ze ooit op sociale media toen hij het Atlético Madrid shirt droeg. Dus dit offseason, toen Barca zijn ondertekening aankondigde, kreeg het besluit weerstand van veel Barca-fans.

Maar uiteindelijk, na de start van het nieuwe seizoen, droeg hij nog steeds het Barcelona shirt in het Camp Nou-stadion. We dachten dat het een tijdje zou duren om zichzelf te bewijzen en zichzelf in te wisselen, maar hij deed het in slechts één spel. Hij gebruikte zijn individuele vaardigheden om Barca op 25 augustus te redden tegen Real Betis. Hij had twee doelpunten en één assist en zijn perfecte prestatie leidde Barca naar een 5-2 overwinning.

Nadat hij had gescoord, vergaten alle Barca-fans hun ongeluk met hem en juichten ze wild voor hem. Tegelijkertijd opende hij zijn armen opgewonden en accepteerde het gejuich. Ik denk dat dit een heel belangrijk moment in zijn Barca-carrière zou zijn, omdat het zijn moment van verlossing was.