Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Harland wil graag lid worden van Real Madrid
30 Mar

Harland wil graag lid worden van Real Madrid

Hoewel alle voetbalwedstrijden nu zijn opgeschort vanwege het nieuwe nieuwe coronavirus, overwegen sommige teams nog steeds hun ondertekening, zoals Real Madrid. Ze zijn nu dol op Erling Harland. Hij heeft dit seizoen net het Borussia Dortmund shirt gedragen en heeft een uitzonderlijk vermogen getoond. Hij scoorde dit seizoen 10 doelpunten en een assist in acht wedstrijden in de Champions League.

Hierdoor heeft hij veel aandacht getrokken. En Real Madrid stuurde Martin Ødegaard als lobbyist om hem op te halen. Waarom zouden ze dat doen? Want hoewel Ødegaard nu het Real Sociedad shirt draagt, keert hij binnenkort terug naar Real Madrid. Hij wordt uitgeleend aan Real Sociedad. Bovendien zijn Ødegaard en Harland vrienden. Ze zijn allemaal Noors en ze zijn allemaal lid van het Noorse nationale team. Daarom was het een verstandige zet om Ødegaard Harland over te halen om zich bij Real Madrid aan te sluiten.

En de verhuizing had het gewenste effect. Na een gesprek met Ødegaard zei Harland dat hij graag bij Real Madrid zou komen, maar hij verzocht ook dat hij graag als starter wilde spelen in plaats van als invaller.