Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Hazards goedkope voetbalshirts verkopen goed
14 Jun

Hazards goedkope voetbalshirts verkopen goed

Sinds Real Madrid officieel de ondertekening van Eden Hazard heeft aangekondigd, is de zet van de Belgische speler nauwlettend in de gaten gehouden. Hij zal donderdag zijn officiële debuut maken bij Real Madrid. Hoewel zijn Real Madrid shirt nog niet officieel is uitgebracht, willen veel fans het graag kopen.

Dus sommige dealers zien hier een mogelijkheid van en verkopen zijn goedkope voetbalshirts van tevoren. Hazard heeft het dit seizoen goed gedaan en daarom is Real Madrid bereid om hem te tekenen voor een hoge transfersom. En hij beloonde Chelsea met een trofee voordat hij besloot te vertrekken. Hij was actief in het helpen van Chelsea om Arsenal te verslaan en de Europa League te winnen. Dus alle Chelsea-fans geven hem niet de schuld dat hij weggaat, ze waarderen wat hij heeft gedaan voor Chelsea.

Dus volgend seizoen zal Real Madrid zeker een doorbraak maken, ook al zijn hun resultaten dit seizoen niet ideaal. Hazard is een zeer capabele spits en zijn komst zal onvermijdelijk nieuw leven inblazen in Real Madrid.