Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het is Messi die Valverde kan redden
04 Oct

Het is Messi die Valverde kan redden

Om eerlijk te zijn, dit seizoen is Barca tot nu toe niet ideaal geweest. Ze wonnen vorig seizoen La Liga maar staan ​​nu vierde in de tabel. Ze worden zelfs overschaduwd door het Real Madrid shirt. Als gevolg hiervan wordt hun coach Ernesto Valverde nu bekritiseerd door fans.

Valverde is altijd een controversiële coach geweest. Vorig seizoen, hoewel hij Barcelona leidde om de La Liga-titel te winnen, maar in de halve finale van de Champions League, werden ze volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. In combinatie met de achterblijvende rang van Barca tot nu toe dit seizoen, vinden veel boze fans dat hij niet fit is om dit team te blijven coachen. Dus hij is in gevaar, en wie kan hem redden? Het antwoord is Lionel Messi.

Op 3 oktober speelde Barcelona tegen Inter Milan in de groepswedstrijd van Champions League. Het is een heel belangrijke game, dus Valverde maakte Messi als starter. In de wedstrijd, hoewel Messi geen doelpunten maakte, hielp zijn belangrijke assist Barcelona het spel te winnen. Daarom redde Messi Valverde van kritiek.