Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het is tijd voor Barcelona om een verandering aan te brengen
12 Jan

Het is tijd voor Barcelona om een verandering aan te brengen

We weten allemaal dat een goede coach van vitaal belang is voor een voetbalclub. De huidige coach van Barcelona is echter niet zo. Sinds Ernesto Valverde het Barcelona shirt droeg in 2017, heeft hij de club niet naar glorie geleid. Hoewel hij vorig seizoen Barcelona naar het La Liga-kampioenschap leidde, is dit niet genoeg voor de geweldige club.

Wat meer teleurstellend is, is dat Barca onder zijn leiding gedurende twee opeenvolgende jaren onaanvaardbare nederlagen in de Champions League heeft geleden. Vorig seizoen werden ze zelfs volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. Ze werkten hard om de halve finale van de Champions League te bereiken, maar werden schandelijk uitgeschakeld door Liverpool 4-3. Het resultaat maakte alle Barcelona-fans erg boos. Ze gaven Valverde hiervoor de schuld.

Naar mijn mening, hoewel we Valverde niet volledig de schuld kunnen geven van de huidige situatie van de club, is hij echt niet geschikt om de club te blijven coachen. Het is tijd voor Barcelona om een ​​verandering aan te brengen. Ze hebben een nieuwe coach nodig met meer vaardigheden.