Gratis verzending bij bestelling boven 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het plan van Manchester United om een uitstekende spits aan te trekken mislukt voor het derde jaar op rij
30 Oct

Het plan van Manchester United om een uitstekende spits aan te trekken mislukt voor het derde jaar op rij

Kijkend naar de ondertekeningsactiviteiten van de afgelopen twee jaar is Manchester United nog steeds de grootste verliezer. Manchester United heeft de afgelopen twee jaar veel dure spelers aangetrokken, maar helaas heeft geen van hen goed en stabiel gepresteerd. Vorig jaar gaf Manchester United bijna 85,5 miljoen pond uit om Antony Matheus te contracteren. Helaas presteerde de speler niet goed na het aantrekken van goedkope voetbalshirts nr. 21. Manchester United wilde de afgelopen jaren graag uitstekende aanvallers contracteren. Het team is ervan overtuigd dat alleen capabele aanvallers de situatie kunnen veranderen.

Manchester United contracteerde Jadon Sancho in 2021, wat het team bijna 73 miljoen pond kostte. In 2022 gaf Manchester United opnieuw bijna 100 miljoen uit om Antony Matheus zijn AFC Ajax shirt te laten uittrekken en te laten vertrekken. In 2023 gaf Manchester United opnieuw 64 miljoen pond uit om Rasmus Højlund te contracteren. Het is jammer dat de twintigjarige Rasmus Højlund nog jong is en niet over het absolute leiderschapsvermogen beschikt om de situatie van het team te veranderen.

Manchester United heeft drie jaar op rij enorme sommen geld uitgegeven om dure aanvallers te werven, maar helaas is de algehele kracht van het team niet verbeterd. Tijdens de wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United was Antony Matheus ontevreden over zijn status als invaller en uitte hij zijn woede op zijn tegenstander, wat hem een gele kaart opleverde. In het nieuwe seizoen trok Antony Matheus opnieuw het Manchester United shirt aan en liet een slechtere situatie zien. Hij scoorde geen assists of doelpunten in negen wedstrijden.