Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het vermogen van Ødegaard is erkend door Real Madrid
05 Apr

Het vermogen van Ødegaard is erkend door Real Madrid

Momenteel is het nieuwe coronavirus van 2019 niet onder controle gebracht, dus La Liga blijft opgeschort, waardoor sommige clubs voorbereidingen moeten treffen voor het volgende seizoen. Zo heeft Real Madrid besloten om hun middenvelder Martin Ødegaard terug te roepen. Hoewel Ødegaard dit seizoen het Real Sociedad shirt draagt, behoort hij nog steeds tot Real Madrid.

Dus waarom wilde Real Madrid hem terugroepen? Omdat zijn vaardigheid door de club is erkend. Hij scoorde dit seizoen zeven doelpunten en acht assists voor Real Sociedad. Deze prestatie overtrof zelfs de huidige Real Madrid-middenvelder Luka Modric. Modric staat bekend om zijn Kroatië shirt en hij was een hoeksteenspeler voor Real Madrid. Maar hij is bijna 35 jaar, dus de club is van plan hem te vervangen door Ødegaard.

Het plan lijdt geen twijfel, want Ødegaard wordt een geweldige middenvelder. Hij wordt al een aantal jaren uitgeleend, maar hij heeft zijn capaciteiten bewezen en is een belangrijke speler geweest voor elk team waarvoor hij speelde. Daarom denk ik dat zijn terugkeer de kracht van Real Madrid enorm zal verbeteren.