Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Hevige rivaliteit tussen Manchester City en Liverpool
06 Aug

Hevige rivaliteit tussen Manchester City en Liverpool

Tegenwoordig is het meest competitieve voetbalevenement ongetwijfeld de Premier League. Onder hen zijn de meest krachtige clubs Manchester City en Liverpool. Vorig seizoen, hoewel het Manchester City shirt de Premier League domineerde, trok Liverpool er een terug in andere competities. Ze bewezen dat ze net zo goed zijn als Manchester City met een Champions League-titel.

Dus de hevige rivaliteit tussen Manchester City en Liverpool volgend seizoen blijft de belangrijkste attractie van de Premier League. Manchester City wil de titelverdediger worden en Liverpool wil hun eerste Premier League-titel winnen. Na het winnen van de Champions League heeft het Liverpool shirt de gunst van veel fans gewonnen. Hun coach Jurgen Klopp heeft Liverpool door de jaren heen geleid. Tot nu toe is hun ploeg zo stabiel en sterk dat ze in staat zijn om nog meer glorie te winnen.

Aan de andere kant is de kracht van Manchester City nooit afgenomen. Hun coach Josep Guardiola is een ervaren coach. Hij bouwt Manchester City op tot een team dat zowel aanvallend als verdedigend goed is. Dus hun status zal moeilijk te overtreffen zijn.