Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ibrahimovic is een geweldige speler
08 Jan

Ibrahimovic is een geweldige speler

Dit seizoen is de Serie a League ongetwijfeld de meest bekeken. Niet alleen omdat Cristiano Ronaldo het Juventus shirt blijft dragen, maar ook omdat een andere zeer beroemde speler terug in de competitie is. Hij is Zlatan Ibrahimovic. Zijn terugkeer trok onmiddellijk de aandacht.

Ibrahimovic is een geweldige speler. Hoewel hij nu 38 is, heeft hij nog steeds geweldige vaardigheden en ervaring. Vorig seizoen, toen hij speelde voor de Los Angeles Galaxy, was hij een van de topscorers in het Major League Soccer. En hij won alles wat hij wilde met de Los Angeles Galaxy, en daarom besloot hij de club eind vorig seizoen te verlaten. Na meer dan een maand rust besloot hij terug te keren en het AC Milan shirt te dragen.

Waarom heeft hij besloten terug te komen? Ten eerste omdat hij zoveel van voetbal houdt, anders zou hij het niet zoveel jaren hebben gespeeld. Ten tweede is hij een man die graag moeilijkheden onder ogen ziet en overwint, dus trad hij toe tot AC Milan om de club die in verval was geraakt te redden.