Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Is VAR-technologie goed of slecht?
01 Sep

Is VAR-technologie goed of slecht?

Sinds vorig seizoen wordt VAR-technologie veel gebruikt in voetbalwedstrijden. Omdat het details vastlegt waar scheidsrechters niet op kunnen letten, is het door sommige spelers verwelkomd, zoals Cristiano Ronaldo. De invloed van Ronaldo is ongeëvenaard en het is onder zijn invloed dat het Juventus shirt goed verkoopt.

Daarom wordt VAR-technologie ook breed gepromoot met ondersteuning van Ronaldo. Nu veranderde hij echter van gedachten omdat hij diep gekwetst was door de technologie. In de wedstrijd van Juve tegen Parma vorige week werd zijn doelpunt eerst door VAR ongeldig verklaard wegens buitenspel. Evenzo werd het Manchester City shirt ook geschaad door de technologie. In de kwartfinale van de Champions League van vorig seizoen werd een belangrijk doel voor Manchester City door de VAR uitgesloten vanwege buitenspel, wat direct leidde tot hun eliminatie.

Daarom is het moeilijk te zeggen of VAR-technologie goed of slecht is. Sommige mensen denken dat het de eerlijkheid van de wedstrijd verbetert, anderen denken dat het de vloeiendheid van het voetbal schaadt. We zullen moeten wachten op het antwoord.