Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Jamie Carragher maakt zich zorgen over Manchester United
28 Sep

Jamie Carragher maakt zich zorgen over Manchester United

Manchester United was vroeger een briljante club. Hun Manchester United shirt was een ereteken. Ze hadden de Premier League en Champions League verschillende keren gewonnen. Nu zijn ze echter in verval. Tot nu toe hebben ze dit seizoen de top vier in de Premier League niet bereikt. Deze situatie baart Jamie Carragher, een beroemde Liverpool-speler, zelfs zorgen.

Van het verleden tot heden hebben Liverpool en Manchester United in een felle concurrentie gestaan. Hoewel de twee clubs met elkaar concurreren, stimuleren ze ook de groei van elkaar. Carragher was erg blij toen Liverpool vorig seizoen de Champions League won, omdat hij het Liverpool shirt voor zijn hele carrière droeg voordat hij met pensioen ging. Hij is een grote fan van Liverpool, maar nu maakt hij zich zorgen over Manchester United.

Hij zei: "Manchester United heeft gesproken over het inhuren van een sportdirecteur, maar tot nu toe is er geen echte beweging geweest. Een verantwoordelijke eigenaar zou niet toestaan ​​dat zijn club zo slecht wordt beheerd. Maar het lijkt erop dat zolang Manchester United winstgevend is, Hun eigenaren geven niets om de prestaties van het team. "