Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus wil Dybala tekenen voor een langdurig contract
16 Apr

Juventus wil Dybala tekenen voor een langdurig contract

Tot dusver dit seizoen is Lazio het meest indrukwekkende team in de Serie A. Vorig seizoen stonden ze achtste in de Serie A-tafel, maar nu zijn ze tweede. Als gevolg daarvan heeft het Lazio shirt veel fans aangetrokken om te kopen. En aan de top van de tafel is Juventus.Hoewel de competitie nu is opgeschort, zijn de activiteiten van Juventus niet gestopt.

Ze zijn in gesprek met Paulo Dybala om hem te tekenen voor een nieuw langetermijncontract. Voor het team is Dybala een belangrijke hoeksteenspeler. Zijn capaciteiten zijn elk jaar verbeterd sinds hij het Juventus shirt in 2015 droeg. Daarnaast heeft hij de team wint drie Serie A-titels, drie Italiaanse Cups en één Italiaanse Super Cup Wat hem aantrekkelijker maakt is dat hij pas 27 is en op het hoogtepunt van zijn carrière.

Ondertussen is Dybala bereid om voor een lange termijn bij Juventus te blijven, en hij is een erg aardig persoon. Nadat Cristiano Ronaldo bij het team kwam, werkten hij en ronaldo goed samen. Nu zijn ze een garantie voor doelpunten voor dit team.