Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus zou meer aandacht moeten schenken aan teamwork
24 Apr

Juventus zou meer aandacht moeten schenken aan teamwork

In de kwartfinales van de Champions League speelde Juventus Ajax. Helaas werd Juventus uiteindelijk geëlimineerd met een totale score van 3-2. Het enige doelpunt dat ze in de wedstrijd scoorden kwam van Cristiano Ronaldo, die de nummer 7 Juventus shirt droeg. Hij was echter nog steeds niet in staat om het team te leiden om te winnen.

Ronaldo heeft het dit seizoen heel goed gedaan, maar de overwinning van een team wordt niet bereikt door één speler. De kracht van een enkele speler in het voetbal is immers beperkt. Een voetbalteam bestaat uit 11 spelers die dezelfde goedkope voetbalshirts dragen. Ze werken met elkaar samen en vertrouwen elkaar volledig, waardoor ze een verenigde kracht vormen. Juventus faalde deze keer juist omdat ze teamwork verwaarloosden.

Dit is jammer voor de inspanningen van Ronaldo. Hij had gehoopt Juventus naar de laatste Champions League-titel te leiden. Maar Juventus is nog steeds een potentieel team. We hopen dat ze het belang van teamwork van deze mislukking kunnen leren.