Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kane bracht geen geluk naar Spurs
07 Jun

Kane bracht geen geluk naar Spurs

Het lijdt geen twijfel dat de finale van de Champions League van vorige week de geschiedenis ingaat. Ik denk dat alle Liverpool-fans dit moment voor altijd zullen herinneren: Liverpool won de Champions League voor de tweede keer na 14 jaar. Alle fans waren trots op de Liverpool shirt die ze droegen.

Spurs aan de andere kant waren aan de verliezende kant. Ze hadden zich al lang op dit spel voorbereid, vooral hun sterspeler Harry Kane. Voor de finale had hij alle kampioenschappen van de Champions League gemist vanwege een knieblessure. Dus hij was opgewonden om terug te zijn in het Tottenham Hotspur shirt voor de finale. Maar hij kan zichzelf verkeerd hebben beoordeeld, omdat zijn lichaam niet volledig hersteld was. Hij heeft gedurende de hele wedstrijd geen bedreiging gevormd voor de oppositie en hij heeft geen geluk gebracht voor Spurs.

Uiteindelijk verloren ze de wedstrijd met 2-0. Ze zijn erg gefrustreerd omdat ze maar één stap verwijderd zijn van het kampioenschap. Niettemin is hun optreden respect waard. Ze gingen helemaal naar de finale zonder ernaar op te kijken.