Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kinsey Wolanski werd beroemd op een bepaalde manier
11 Jun

Kinsey Wolanski werd beroemd op een bepaalde manier

De Champions League-finale is elk jaar de meest dramatische voetbalwedstrijd. Dit jaar zullen zeker Liverpool en Tottenham Hotspur te zien zijn. Na verschillende ronden van felle concurrentie, de twee teams uiteindelijk naar de finale. Dus hun goedkope voetbalshirts waren kenmerkend voor de Champions League-finale van dit jaar.

Echter, als je denkt dat de rivaliteit tussen deze twee teams het enige was om naar te kijken, had je het mis. Kinsey Wolanski, een fanatieke fan, verscheen op een speciale manier in de finale. De aandacht die ze trok, overschaduwde zelfs het Liverpool shirt. Tijdens de wedstrijd barstte ze bijna naakt het veld op en rende wild. Hoewel ze door twee bewakers met geweld van de rechtbank werd verwijderd, kreeg ze veel aandacht. Ze werd beroemd op deze specifieke manier.

Sommige Liverpool-spelers sms'ten haar zelfs na de wedstrijd en vroegen om data. En haar blootstelling aan de finale heeft haar £ 3 miljoen verdiend in advertentie-inkomsten. Wat een slimme fan is ze!