Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kompany trok zich terug uit Manchester City
23 May

Kompany trok zich terug uit Manchester City

Vincent Kompany heeft kort na zijn 11-jarige loopbaan zijn Manchester City shirt voorgoed uitgebracht. Hij kondigde zijn pensionering aan. De club bracht hem te veel herinneringen: vriendschap van zijn teamgenoten, vertrouwen van de coach en liefde van de fans. Hij had echter geen spijt, want hij had alle eer die hij wilde.

Kompany kijkt naar zijn geliefde goedkope voetbalshirts met tranen in zijn ogen. Hij houdt van alles over de club en het was zijn hele leven lang. Maar nu gaat hij een ander leven leiden. Hoewel hij de club in de gaten blijft houden, hoeft hij zich geen zorgen te maken over de resultaten. Omdat Manchester City nu een sterke club is en ze dit seizoen net de Premier League-titel hebben gewonnen.

In de toekomst zal hij terugkeren naar zijn eerste club: Anderlecht. Hij zal zowel speler als coach van de club zijn. Ik denk dat hij spelers net zo goed zal produceren als hij. Omdat hij heel goed voetbal kent en zijn jarenlange ervaring zeer nuttig zal zijn voor de jonge spelers.