Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Leicester City kan Liverpool niet uitdagen
28 Dec

Leicester City kan Liverpool niet uitdagen

In de Premier League van dit seizoen is Leicester City ongetwijfeld de meest speciale club. Ze zijn geen erg prestigieuze club en ze hebben in het verleden niet veel onderscheidingen gewonnen. Het Leicester City shirt is nu echter favoriet bij veel fans. Waarom? Omdat ze momenteel tweede zijn in de eredivisie!

Dit resultaat is echt boven ieders verwachting. Het is moeilijk voor te stellen dat ze Manchester City overtreffen in de tabel. We weten allemaal dat Manchester City vorig seizoen de Premier League heeft gewonnen. Als gevolg hiervan zijn veel leicester stadsfans opgetogen en hopen ze zelfs dat de club dit seizoen de titel wint. Helaas wordt de club nog steeds overschaduwd door het Liverpool shirt. Gisteren speelden ze thuis een wedstrijd tegen Liverpool.

Hoewel ze goed genoeg zijn, konden ze Liverpool niet uitdagen. Liverpool nam de volledige controle over het spel en won een 4-0 overwinning. Als Champions League-kampioenen vorig seizoen heeft Liverpool aan iedereen bewezen dat ze nu de sterkste club in Europa zijn.