Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester United is Mourinho een verontschuldiging verschuldigd
12 Oct

Manchester United is Mourinho een verontschuldiging verschuldigd

Er is geen twijfel dat Jose Mourinho een geweldige en visionaire coach is. Manchester United waardeerde hem echter niet, dus in december vorig jaar trok hij het Manchester United shirt uit. In die tijd had hij zelfs last van de onvrede van de hele club en het schelden van de fans.

Maar nu voelen veel fans van Manchester United zich schuldig aan hem. Omdat zijn opvattingen over veel dingen als juist worden beschouwd. Allereerst was de club nog steeds in de strijd om de Premier League-titel toen hij de leiding had, maar na zijn vertrek werden ze volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. Ten tweede geloofde hij dat Paul Pogba niet de hoeksteen van Manchester United kon zijn. En het blijkt dat Pogba ondanks zijn bekwaamheid geen verantwoordelijke speler is.

Daarom is Manchester United Mourinho een verontschuldiging verschuldigd voor het ontslaan van hem om Pogba te houden. Nu is de relatie van Pogba met Manchester United gespannen en hij is vastbesloten de club te verlaten. Als gevolg hiervan zal hun ploeg moeten worden herbouwd of ze zullen geleidelijk hun reputatie verliezen.