Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester United moet nadenken over hun vooruitzichten
14 Oct

Manchester United moet nadenken over hun vooruitzichten

De winstgevendheid van een voetbalclub hangt nauw samen met de prestaties van zijn team. Na het winnen van de Champions League vorig seizoen werd het Liverpool shirt bijvoorbeeld een bestseller. Liverpool verwierf dus niet alleen bekendheid, maar ook enorme winsten. Maar nu geldt het tegenovergestelde voor Manchester United.

In het verleden was Manchester United een prestigieuze club als Liverpool. Ze wonnen 13 Premier League-titels in hun geschiedenis. Daarom waren veel sponsors bereid om met hen samen te werken. In 2014 heeft Chevrolet een zevenjarig sponsorcontract met hen ondertekend, zodat we het Chevrolet-logo op het Manchester United shirt kunnen zien. Maar nu is de kracht van Manchester United zo erg gedaald dat ze dit seizoen tot nu toe niet eens in de top vier in de Premier League hebben kunnen komen.

Als gevolg hiervan is Chevrolet teleurgesteld over de club: ze hebben besloten hun sponsorcontract niet te verlengen wanneer het afloopt. Het is een grote klap voor Manchester United en ze moeten echt nadenken over hun vooruitzichten.