Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Messi is nog steeds de koning van de voetbalwereld
24 Sep

Messi is nog steeds de koning van de voetbalwereld

Eerlijk gezegd begon Barcelona het seizoen niet goed. Ze hebben nog geen vier wedstrijden op rij gewonnen. De belangrijkste reden is dat Lionel Messi, hun toonaangevende scorer, het Barcelona shirt niet heeft gedragen en speelt. Messi gemiddeld meer dan 50 doelpunten per seizoen in La Liga. Dus zodra hij speelt, zal Barca de kracht vergroten.

Tijdens de zojuist afgesloten FIFA Jaarlijkse prijsuitreiking ontving Messi nog een grote eer. Hij werd uitgeroepen tot FIFA-speler van het jaar 2019. Het resultaat was vrij onverwacht omdat veel mensen dachten dat Van Dijk de prijs meer verdiende. Vorig seizoen was zijn optreden zeer indrukwekkend. Zijn Liverpool shirt verscheen niet alleen in de Premier League-finale, maar ook in de Champions League-finale. En uiteindelijk hielp hij Liverpool de Champions League-titel te winnen.

De prestaties van Messi verloren echter niet van Van Dijk. Hij was vorig seizoen topscorer in La Liga en won de Golden Boot. Hij creëerde met één hand 49 doelpunten voor Barca, goed voor 54,5% van de totale doelpunten van het team, dus hij is nog steeds de koning van de voetbalwereld.