Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Modric zal volgend seizoen in Real Madrid blijven
25 May

Modric zal volgend seizoen in Real Madrid blijven

Real Madrid heeft een somber seizoen gehad. Dit leidt tot een sterke daling van de verkoop van hun goedkope voetbalshirts. Met Zinedine Zidane als hun nieuwe coach, is hij van plan grote veranderingen in de club aan te brengen. Veel experts zijn van mening dat Real Madrid zeker contracten zal verbreken met verschillende ervaren spelers, waaronder Gareth Bale en Toni Kroos.

Zelfs zij geloven dat Luka Modric zal worden gevraagd om de club te verlaten. Omdat hij dit seizoen niet goed speelt. Hoewel zijn Kroatië shirt een favoriet werd van vele fans nadat Kroatië als tweede werd geëindigd op het WK van 2018, bracht het hem geen geluk. Real Madrid is dit seizoen volledig verloren aan hun aartsrivaal Barcelona in La Liga en zij werden vernederd uit de Champions League door de wederopbouw van Manchester United. Dus er is veel denkwerk dat Modric iets te maken heeft met hun falen.

Volgens insiders zal Modric volgend seizoen echter in Real Madrid blijven. Omdat Zidane hem nog steeds waardeert. Sterker nog, het was Zidane die modric ontwikkelde. Ze kennen elkaar heel goed en hebben diepe gevoelens.