Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mourinho is een coach die vecht voor het kampioenschap
08 Sep

Mourinho is een coach die vecht voor het kampioenschap

Jose Mourinho is een controversiële coach geweest van het verleden tot heden, maar het valt niet te ontkennen dat hij een topvoetbalcoach is. Dus zelfs als hij werd ontslagen door Manchester United, zijn er nog steeds veel grote clubs die hem willen inhuren. En persoonlijk draagt ​​hij misschien liever een Juventus shirt.

Waarom? Omdat hij een coach is die vecht voor het kampioenschap en Juventus de afgelopen jaren voor het kampioenschap heeft gevochten. Dus hij zou meer geschikt zijn voor de club. Helaas lijkt Juventus zijn coachingsstijl niet leuk te vinden, dus dit seizoen hebben ze Maurizio Sarri van Chelsea getekend. Anderzijds is Liverpool, dat vorig seizoen net de Champions League won, ook een zeer sterke club. Maar ze zullen Mourinho geen Liverpool shirt aanbieden omdat hun huidige coach het goed doet.

Het is dus moeilijk te zeggen welke club Mourinho vervolgens zal coachen, maar het is zeker dat hij alleen een grote club zal coachen die vecht voor het kampioenschap. Omdat hij een jager is en jagers alleen voor kampioenen werken.