Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Neymar heeft het moeilijk om zijn wens te krijgen
24 Jul

Neymar heeft het moeilijk om zijn wens te krijgen

Sinds Neymar voor 222 miljoen euro bij PSG kwam en in 2017 Barcelona verliet, heeft zijn carrière in Parijs veel aandacht getrokken. En helaas, na het dragen van het Paris Saint Germain shirt, heeft hij niet het succes bereikt dat hij wilde. Daarom maakte hij tijdens dit laagseizoen duidelijk dat hij wilde vertrekken en terugkeren naar Barcelona.

Het is echter moeilijk voor hem om zijn wens te realiseren. Omdat de PSG twee jaar geleden een hoge prijs heeft betaald om hem te ondertekenen, is het voor hen onmogelijk om hem nu het Barcelona shirt gemakkelijk te laten dragen. Aan de andere kant heeft Barcelona niet genoeg middelen om te onderhandelen met Paris Saint Germain. Ze hebben deze zomer verschillende belangrijke spelers ondertekend, wat hen bijna al hun liquiditeit heeft gekost. Dus zelfs als ze bereid zijn Neymar terug te kopen, hebben ze niet de kracht.

Daarom is het moeilijk voor Neymar om terug te keren naar Barcelona. Hij had eerder een goede tijd in Barcelona. Ooit was zijn combinatie met Messi en Suarez het aas-offensieve wapen van Barcelona. Nu moet hij zijn beslissing betreuren om Barcelona gemakkelijk te verlaten.