Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Nu wordt Cristiano Ronaldo ondervraagd
28 Nov

Nu wordt Cristiano Ronaldo ondervraagd

Van alle voetballers is Cristiano Ronaldo ongetwijfeld de meest bijzondere. Hij heeft de meeste fans en zij volgen de club waartoe hij behoort. Juventus heeft bijvoorbeeld een enorme aanhang gekregen sinds Ronaldo de club. Zijn komst heeft de verkoop van het Juventus shirt tot nu toe met 65 miljoen euro gestimuleerd.

De basis van dit alles is gebaseerd op de superkwaliteiten van Ronaldo. Maar nu is het een wreed feit dat hij al 34 jaar oud is. Er zijn tekenen dat zijn vermogen dit seizoen achteruitgaat. Gisteren werd hij in de groepsfase van de Champions League zelfs overschaduwd door het Atlético Madrid shirt. Tijdens een Juventus-aanval reed hij de bal naar het doel van de tegenstander. Hij werd echter geleidelijk ingehaald door de achtervolgende Atletico-spelers en daarna werd zijn aanvalskans geruïneerd.

Dat zou een paar jaar geleden niet met hem gebeuren, omdat hij beroemd was omdat hij heel snel rende. Als gevolg hiervan wordt hij nu ondervraagd. We zullen zijn vaardigheden in de komende games in de gaten houden.