Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ødegaard gaf zijn achtervolging nooit op
31 Dec

Ødegaard gaf zijn achtervolging nooit op

Voor Martin Ødegaard heeft zijn carrière door de jaren heen veel ups en downs doorgemaakt. Hij was een jong talent dat op 16-jarige leeftijd werd begunstigd door Real Madrid. Toen was hij erg enthousiast om het Real Madrid shirt te dragen. Maar in de club had hij niet veel kansen om zichzelf te bewijzen.

Daarna werd hij uitgeleend aan andere clubs. Hij speelde om de beurt voor twee Nederlandse clubs, maar hij gaf zijn achtervolging nooit op. Deze zomer keerde hij terug naar La Liga en droeg het Real Sociedad shirt. Bij deze club bewees hij eindelijk zijn bekwaamheid en talent aan iedereen. Hij droeg een doelpunt en een assist bij in de vierde ronde van La Liga toen Real Sociedad Atletico Madrid met 2-0 versloeg, wat betekende dat hij Atletico bijna alleen versloeg.

En zijn hoogtepuntmomenten waren meer dan dat. Hij was ook een grote invloed tegen Barcelona op de 14e van deze maand. Barcelona staat bekend om hun sterke aanval, maar ze hebben niet gekregen wat ze wilden in deze game. De agressieve verdediging van Ødegaard hielp Real Sociedad naar een 2-2 gelijkspel met Barcelona.