Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint-Germain verliest strategisch van Manchester City
29 Apr

Paris Saint-Germain verliest strategisch van Manchester City

Na het zien van de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Manchester City in de Champions League, zagen veel toeschouwers opnieuw Neymar, die best wel capabel was. Door de jaren heen hoopt Neymar echt de Champions League-trofee weer te kunnen winnen, maar helaas zal hij op eigen kracht nooit de collectieve kracht van zijn tegenstanders kunnen weerstaan. Terwijl het publiek toekeek hoe Neymar wanhopig de bal passeerde om een ​​doelkans te creëren voor zijn teamgenoten in het stadion, herinnerde iedereen zich opnieuw hoe hij een FC Barcelona- goedkope voetbalshirts droeg en met Lionel Messi speelde.

Paris Saint-Germain verloor deze ronde met 1-2 van Manchester City en Neymar verliet teleurgesteld het veld. Neymar speelde zo hard om de hele wedstrijd te spelen, maar helaas kreeg hij tijdens het passeren niet altijd de hulp van zijn teamgenoten. Kylian Mbappé is nog steeds onervaren en hij wordt stevig verdedigd door de strategie van Pep Guardiola. Als de kracht van Kylian Mbappé niet effectief kan worden gebruikt, weet hij niet hoe hij zijn teamgenoten moet helpen effectieve doelpunten te scoren. Kylian Mbappé kan alleen goed presteren in een adaptieve strategie. Als hij eenmaal een onbekende gevechtsmethode tegenkomt, weet hij niet waar hij moet beginnen.

Kylian Mbappé lijkt eigenlijk erg op CRISTIANO RONALDO. Ze weten vaker hoe ze goed moeten spelen. Waarom denken veel mensen dat Lionel Messi altijd sterker is dan CRISTIANO RONALDO? In feite is de eenvoudigste verklaring dat Lionel Messi de kracht van voetbal zelf in elke strategie kan gebruiken. Lionel Messi is een van de weinige voetbalgenieën ter wereld. Hij speelde niet alleen een wedstrijd, maar ook zijn plezier in het voetbal. De verkoop van Kylian Mbappé- voetbaltenue Kind overtrof dit jaar rechtstreeks de truien van Lionel Messi. Het publiek hoopte dat Kylian Mbappé in zijn toekomstige carrière meer voetbalplezier zou leren.