Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Pochettino zal zich waarschijnlijk bij Bayern voegen
23 Nov

Pochettino zal zich waarschijnlijk bij Bayern voegen

Er is geen twijfel dat Mauricio Pochettino een zeer capabele coach is. Helaas werd hij ontslagen door Tottenham Hotspur op 20 november. Als gevolg hiervan moest hij zijn Tottenham Hotspur shirt uitdoen. Hij werd ontslagen vanwege de slechte prestaties van de club dit seizoen: ze staan tot nu toe slechts 14e in de Premier League-tafel.

Hij is echter niet geheel verantwoordelijk voor de huidige situatie van de club. Verschillende van hun belangrijkste spelers hebben geen contract en de club heeft hun contracten niet verlengd. Hierdoor is er geen eenheid binnen de club. Maar aan de andere kant is zijn vertrek goed voor sommige andere clubs die hem willen ondertekenen. Volgens sommige roddels draagt hij waarschijnlijk volgende zomer het Bayern München shirt.

Waarom? Omdat Bayern erg in hem geïnteresseerd is. Ze zijn altijd een zeer rationele club geweest en Pochettino is ook een zeer slimme coach. Daarom is zijn coachingstijl perfect voor de club. Dus als hij lid wordt van de club, wordt het een win-win resultaat.