Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ronaldinho heeft geen levensdoel
08 Apr

Ronaldinho heeft geen levensdoel

De meeste mensen hebben levensdoelen en streven ernaar, maar Ronaldinho hoort daar duidelijk niet bij. Tot dusver ligt het hoogtepunt van zijn leven nog steeds in de tijd dat hij het Brazilië shirt droeg. Hij was een getalenteerde en capabele voetballer die Brazilië hielp het WK 2002 te winnen.

En in zijn clubcarrière behaalde hij ook uitstekende prestaties. Tussen 2001 en 2008 droeg hij het Barcelona shirt. Op dat moment was hij de beste aanvaller van Barcelona. Naast het leiden van Barcelona naar één Champions League-titel en twee La Liga-titels, won hij ook twee keer op rij de eer van Beste FIFA-speler voor mannen in 2004 en 2005. Na zijn pensionering in 2018 verloor hij zichzelf. Hij verspilde zijn rijkdom zonder te weten hoe hij die moest beheren.

Als gevolg hiervan verdween de rijkdom die hij tijdens zijn voetbalcarrière had vergaard snel en ging hij zelfs schulden aan. Nog schokkender was dat hij vorige maand werd gearresteerd omdat hij Paraguay was binnengekomen met een vals paspoort. Niemand had kunnen vermoeden dat hij in de gevangenis zou belanden. Daarom is hij echt een man die het leven niet kent.