Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ronaldo en Messi zouden vrienden moeten zijn
22 Aug

Ronaldo en Messi zouden vrienden moeten zijn

Er zou geen andere relatie in de wereld zoals die tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi moeten zijn. Hoewel ze in verschillende teams zitten, concurreren ze altijd met elkaar. Zelfs nu Ronaldo het Juventus shirt draagt, is hun rivaliteit niet minder geworden. Naar mijn mening moeten ze ook vrienden zijn.

Enige tijd geleden, nadat Ronaldo La Liga had verlaten, zei Messi dat hij de competitie met hem had gemist. Ondertussen nodigde Ronaldo ook Messi uit voor de Serie A. Het is echter onwaarschijnlijk dat Messi zijn Barcelona shirt zal opgeven omdat de club zijn tweede thuis is. Er is geen twijfel dat hij zijn hele carrière in Barcelona zal blijven. Als gevolg hiervan zijn veel fans teleurgesteld dat ze niet kunnen concurreren in dezelfde competitie. En Ronaldo miste ook Messi.

In een recent interview uitte Ronaldo zijn respect voor de carrière van Messi. Hij zei: "Ik heb echt bewondering voor Messi's carrière tot nu toe. Er was een zeer gezonde rivaliteit tussen hem en mij. Hij heeft me een betere speler gemaakt en ik hoop in de toekomst met hem te dineren."