Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ronaldo is altijd een zelfverzekerde man geweest
10 Jun

Ronaldo is altijd een zelfverzekerde man geweest

Het meest spraakmakende evenement van deze tijd is de Nations League van de UEFA. Omdat Cristiano Ronaldo al bijna een jaar terug was in het Portugal shirt voor de halve finale. Zelfs als hij pas aan het einde van het toernooi terugkeerde naar het nationale team, was hij ervan overtuigd dat hij een verschil kon maken.

Waarom niet? Hij is altijd een zelfverzekerde man geweest. Zelfs met Juventus na een 2-0 achterstand op Atletico Madrid in de eerste wedstrijd van de kwartfinales van dit seizoen, verloor hij zijn vertrouwen niet. En ten slotte liet hij ons zien dat zijn Juventus shirt absoluut vertrouwen vertegenwoordigt. Hij leidde Juventus naar een 3-2 overwinning op Atletico Madrid. Evenzo scoorde hij een hattrick toen Portugal Zwitserland elimineerde in de halve finales van de Nations League van de UEFA.

Daarom kan geen enkele hoeveelheid lof hem te veel zijn. Hij lijkt te bestaan ​​voor wonderen. En hij laat de buitenwereld zich niet bemoeien met hem, hij concentreert zich alleen op zijn eigen prestaties en onderhoudt absoluut vertrouwen. Hij verdient alle lof.