Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ronaldo wordt de hoofdrolspeler in een animatie
06 May

Ronaldo wordt de hoofdrolspeler in een animatie

Iedereen heeft een droom om een held te worden, en Cristiano Ronaldo ook. Hoewel hij al een superheld is in het voetbal als hij Juventus shirt draagt, wil hij meer dan dat. Hij wil ook een superheld zijn in de animatiewereld.

We hebben altijd geweten dat Ronaldo het niet kan redden in zijn wereld. Hij heeft veel wonderen gecreëerd in zijn carrière en daarom zijn zijn goedkope voetbalshirts zo populair bij veel fans. Nu zijn we getuige van een ander wonder dat hij aanricht: hij werd uitgenodigd om de protagonist te zijn van de Amerikaanse animatiefilm "Striker Force 7". En hij heeft een video van de film op zijn Instagram geüpload. In deze video beschermt Ronaldo de aarde en de mensen op zijn manier.

Hoewel de video slechts een voorproefje is van de animatiefilm, krijgt deze toch veel aandacht. Als superheld in deze film is de superkracht van ronaldo nog steeds gerelateerd aan zijn voetbalvaardigheden. Daarom zullen we, wanneer de animatiefilm wordt vrijgegeven, nog een speciale Ronaldo zien.