Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Ronaldo zal De Ligt helpen groeien
24 Jun

Ronaldo zal De Ligt helpen groeien

De Nederlandse speler Matthijs de Ligt zal het Juventus shirt volgend seizoen dragen, volgens een bevestigde bron. Hoewel Barca in gesprek is geweest met zijn agent om hem te ondertekenen, is hij niet tevreden met het salaris dat zij hem bieden en biedt Juventus hem drie keer zoveel. Dus hij wil tekenen voor Juventus.

De Ligt is momenteel de meest veelbelovende jonge middenvelder in Europa. Zijn Ajax shirt maakte indruk op Juventus in de Champions League van dit jaar, omdat Juventus door zijn Ajax-partij uit de Champions League kwartfinales werd geslagen. Ze zijn dus bereid om hem voor een hoge prijs te ondertekenen. Nadat hij zich heeft aangesloten, zal het verdedigingsniveau op het middenveld van Juventus zeker een grote promotie opleveren. Veel experts geloven dat hij het volgende decennium een ​​van de meest capabele middenvelders zal zijn.

Aan de andere kant zal Cristiano Ronaldo hem helpen groeien en hun vaardigheden zullen elkaar aanvullen. Omdat zijn ontwikkeling goed is voor Ronaldo en Juventus. Hun partnerschap verdient de aandacht van fans van Juventus.