Gratis verzending bij bestelling boven 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Sanchez moet harder werken
26 Apr

Sanchez moet harder werken

Alexis Sanchez, die dit seizoen 18 Premier League-wedstrijden speelde, slaagde er niet in nieuwe lofbetuigingen toe te voegen aan de Manchester United shirt, scoorde slechts één doelpunt en drie assists. Spelers worden betaald in verhouding tot hun mogelijkheden en het salaris en de prestaties van Sanchez liggen niet op hetzelfde niveau.

Voor voetbalclubs kunnen spelers worden gekocht en verkocht als goedkope voetbalshirts. En spelers verliezen hun waarde als ze niet worden gewaardeerd door de club. Tegelijkertijd, als het vermogen van een speler niet aan de verwachtingen van de club voldoet, is hij gedoemd tot eliminatie. Dus als Sanchez in de toekomst niet harder werkt, zal hij Manchester verenigd moeten verlaten en opnieuw beginnen. Het zal niet gemakkelijk zijn voor een 30-jarige veteraan.

Tot nu toe zijn alleen Inter Milan bereid om Sanchez te ondertekenen, maar ze eisen een grote loonsverlaging voor hem. Dat was zeker niet wat hij wilde. Dus hij moet harder werken om zijn huidige salaris te behouden.