Gratis verzending bij bestelling boven 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Son Heung-min zou de man kunnen zijn die de geschiedenis van Tottenham Hotspur verandert
16 Oct

Son Heung-min zou de man kunnen zijn die de geschiedenis van Tottenham Hotspur verandert

Niemand had misschien gedacht dat een Aziatische speler het lot van een team zou kunnen veranderen. Nadat Son Heung-min de aandacht kreeg van Tottenham Hotspur veranderde ook zijn mentaliteit flink. Na twee jaar werd Son Heung-min opnieuw verkozen tot Premier League-speler van de maand voor september. Hij rende vrolijk het veld op in het Tottenham Hotspur shirt. Tottenham Hotspur heeft al twee maanden op rij de onderscheiding voor beste speler en coach gewonnen, en dit team zal in het nieuwe seizoen waarschijnlijk een doorbraak bereiken.

Afgaande op de eerste acht speelrondes van de Premier League is Son Heung-min echt een zeer geschikte kandidaat om aanvoerder te zijn. Wanneer spelers van Tottenham Hotspur onrecht wordt aangedaan, is aanvoerder Son Heung-min altijd in staat om de emoties van zijn teamgenoten op tijd te detecteren en warme woorden van aanmoediging en knuffels te geven. Onder leiding van Son Heung-min zijn deze spelers bereid de afspraken van de aanvoerder te gehoorzamen, zowel bij geplande wedstrijden als bij trainingen.

Elk team moet een aanvoerder hebben met een absoluut uitmuntende geest, zodat ze een gemeenschappelijk begrip kunnen hebben wanneer ze hun goedkope voetbalshirts aantrekken om te concurreren. Son Heung-min gaf zijn teamgenoten niet alleen absoluut respect, maar eiste ook strikt verbetering van zijn eigen capaciteiten, dus veroverde hij de harten van zijn teamgenoten met praktische acties. Tottenham Hotspur heeft in hun geschiedenis nog nooit de Premier League-titel gewonnen en het team staat momenteel bovenaan de ranglijst. Of Tottenham Hotspur de titel kan winnen, zal begin december blijken als ze tegen Manchester City spelen.